Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι Δημόσιες , Λαϊκές ή Δημοτικές Βιβλιοθήκες όπως είναι και η δική μας παύουν να είναι χώροι παραδοσιακοί που περιορίζονται μόνο στην αγορά, φύλαξη και στο δανεισμό βιβλίων. Πρέπει να  εξελίσσονται και να προσαρμόζονται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Αυτό προσπαθεί να κάνει και η  Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός» με αργά αλλά σταθερά βήματα και άπειρα περιθώρια βελτίωσης. Κάθε χρόνος που περνάει δεδομένου του ελάχιστου προσωπικού αλλά με πάρα πολλούς υποστηρικτές και εθελοντές, γιατί αυτό  το ζωντανό Κύτταρο της πόλης είναι υπόθεση όλων μας,  καταφέρνουμε να βελτιώνουμε χρόνο με το χρόνο τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Καβάλας που υποστηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη όλες τις δράσεις μας καθώς και όλους όσους συμβάλουν με την εθελοντική συμμετοχή τους στο πολυσχιδές έργο μας.

Ένα μικρό δείγμα από φωτογραφικό υλικό με την κίνηση και τις δράσεις από τη σημερινή μέρα (Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:30).

Ένα μικρό δείγμα από φωτογραφικό υλικό με την κίνηση και τις δράσεις από τη σημερινή μέρα (Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:30)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: