Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το εορταστικό διήμερο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου ξεκίνησε. Την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου ο Δημοτικός Κήπος θα πλημυρίσει από παιδικές φωνές που έχουν κληθεί να υποστηρίξουν τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί. Ανάμεσα σε αυτές θα προκαλέσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα μεγάλα βιβλία με παραμύθια του Hans Kristian Andersen, που εικονογραφούν μέλη του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας «Art Attack». Ακούραστες και χωρίς σταματημό ζωγραφίζουν ακατάπαυστα προκειμένου να δώσουν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό. Σκοπός τους αυτή τη φορά, μέσα από εικαστικές δημιουργίες,  να μεταδώσουν το μήνυμα της Αγάπης για το Βιβλίο στα παιδιά. Όλα δείχνουν πω θα είναι ένα υπέροχο εορταστικό διήμερο. Πώς να μην είναι άλλωστε όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους φορείς του πολιτισμού και της εκπαίδευσης!

Εμείς τους ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον να προάγουν τον πολιτισμό με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην πόλη μας.

Ένα μικρό δείγμα από τις δημιουργίες των μελών της «Art Attack”
Ετικέτες:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: