Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Την Τετάρτη 5 Απριλίου η αίθουσα διαλέξεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» γέμισε από λιλιπούτειους αναγνώστες. Ο λόγος ήταν η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο: «Ταξίδεψε μαζί μου» της Δήμητρας Π. Πυργελή. Οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας ετοίμασαν μια σειρά από ερωτήσεις και επιδόθηκαν σε μία ενδιαφέρουσα  «ανάκριση» της συγγραφέως. Η γλυκύτατη Δήμητρα Π. Πυργελή απάντησε με ποιητικό τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών περνώντας με εύστοχο τρόπο μηνύματα φιλαναγνωσίας και αγάπης για το βιβλίο. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του νέου της βιβλίου.

 Ένας χάρτινος ήρωας που θέλει να ταξιδέψει και να γνωρίσει όλο τον κόσμο, φτάνει με τη βοήθεια του ανέμου σε μια Παιδική Βιβλιοθήκη. Εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει μύθους, θρύλους, ιστορίες.

 Ένας χώρος γεμάτος βιβλία, όπως είναι μια Παιδική Βιβλιοθήκη, είναι ο κόσμος όλος σύμφωνα με τη συγγραφέα. Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε. Τα βιβλία είναι το καλύτερο μεταφορικό μέσο για να ταξιδέψεις παντού.

Ευχαριστούμε την κυρία Δήμητρα Π. Πυργελή για την τιμή που μας έκανε να βρίσκεται στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου και της ευχόμαστε να είναι γερή και πολυγραφότατη. Επίσης ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας για την άριστη συνεργασία.

 

Από την παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Π. Πυργελή με τίτλο «Ταξίδεψε μαζί μου»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: