Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πολλές είναι οι δράσεις, στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών,  που πραγματοποιούνται καθημερινά στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Αγίου Λουκά και στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Τιμίου Σταυρού.

 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  αναλύσεις βιβλίων μέσα από λέσχες ανάγνωσης, δράσεις φιλαναγνωσίας όπως αφηγήσεις και δραματοποιήσεις παραμυθιών, καλλιτεχνικά εργαστήρια και συζήτηση πάνω σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού με κυριότερα εργαλεία τα παιδικά βιβλία.

 Την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ώρα 18:00 στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Αγίου Λουκά η θεατρική ομάδα των παιδιών της βιβλιοθήκης παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία τη δραματοποίηση του παραμυθιού «Ο καλός Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα». Πρόκειται για μια διασκευή του γνωστού παραμυθιού που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μας αναγνώστες περνώντας πολλά μηνύματα,  με κυριότερο αυτό της φιλοζωίας. Πολύχρωμα κοστούμια, αυτοσχέδιες μάσκες και σκηνικά, ένας μπουφές με εδέσματα προσφορά των γονιών  και φυσικά το περίσσιο μεράκι ψυχαγώγησαν μικρούς αλλά και μεγάλους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τα παιδιά αλλά και τους γονείς που υποστηρίζουν με θέρμη όλες τις δράσεις μας.

 

Δημιουργική απασχόληση των παιδιών στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Αγίου Λουκά και του Τιμίου Σταυρού με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: