Στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Αγίου Λουκά απασχολούνται δημιουργικά σε καθημερινή βάση δεκάδες παιδιά. Αφηγήσεις και δραματοποιήσεις παραμυθιών, καλλιτεχνικά εργαστήρια, εργαστήρια διαχείρισης συναισθημάτων, λέσχες ανάγνωσης είναι μερικές από τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στη βιβλιοθήκη.

Επιπλέον:

  • Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 10:00-12:00 διαβάζουμε ιστορίες από τη «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά. Στη συνέχεια ζωγραφίζουμε τον αγαπημένο μας ήρωα και δημιουργούμε από ανακυκλώσιμα υλικά το δικό μας φρούτο.
  • Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 10:00-12:00 στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού εργαστηρίου με θέμα το καλοκαίρι συμμετέχουμε στη δημιουργία ομαδικού κολάζ.
  • Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου και ώρα 10:00-12:00 διαβάζουμε τις περιπέτειες της ομάδας Κουστώ με τίτλο «Το νησί με τους καρχαρίες». Συζητάμε για τη ζωή του μεγάλου ωκεανογράφου-εξερευνητή με πλούσιο φωτογραφικό και επινοούμε τη δική μας φανταστική θαλασσινή περιπέτεια.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: