Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική δράση με θέμα την «Ανακύκλωση» για τα παιδιά του προγράμματος ημερήσιας απασχόλησησς» του Νομικού Προσώπου Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή Καβάλας.

Έπειτα από πρόταση της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής και συγκεκριμένα της Αντιδημάρχου κυρίας Κορίνας Χιώτη-Πρασσά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, εξήντα περίπου παιδιά ηλικίας έξι έως οτκώ ετών, την Παρασκευή 14 και τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν με διαδραστικό τρόπο για τα οφέλη και την αναγκαιότητα της Ανακύκλωσης, τους μπλε κάδους, το διαχωρισμό των απορριμάτων και την επεξεργασία τους.

Με εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, που περιελάμβανε εκπαιδευτικά video, μουσική, ζωγραφική κ.α. η ενημέρωση μετατράπηκε σε ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους.

Εμψυχώτρια της παραπάνω δράσης ήταν η κυρία Θάλεια Βρεττού όπου ως εκπαιδευτικός με την εθελοντική συμβολή της και περίσσιο μεράκι συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχή ολοκλήρωσή της.

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική δράση με θέμα την «Ανακύκλωση»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: