Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης  για τα παιδιά του προγράμματος «Ημερήσιας Φύλαξης» από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχικής Υγείας για το μήνα Αύγουστο.

  • Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 10:00-11:30, εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα τη «Διαχείριση Συναισθημάτων» για παιδιά ηλικίας 6-7 ετών . Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η κ. Σοφία Δρακονάκη, ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης.
  • Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 10:00-11:30,  εκπαιδευτική ενημέρωση με θέμα την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» για παιδιά ηλικίας 11 ετών. Υπεύθυνος της ενημέρωσης είναι ο κ. Βλαδίμηρος Λεωνίδης, Ψυχολόγος.
  • Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 10:00-11:30,  εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα τις «Διαπροσωπικές Σχέσεις» για παιδιά ηλικίας 8-9 ετών. Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η κ. Κυριακή Σαββίδου, Ψυχολόγος.
  • Πέμπτη 24 Αυγούστου και ώρα 10:00-11:30, εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα την «Ενίσχυση της Αυτοεκτίμησης» για παιδιά ηλικίας 10 ετών. Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η κ. Αθανασία Παυλίδου, Ψυχολόγος.
  • Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 10:00-11:30, εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα τη «Διαχείριση Συναισθημάτων» για παιδιά ηλικίας 6-7 ετών . Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η κ. Σοφία Δρακονάκη, ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης.
Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του προγράμματος «Ημερήσιας Φύλαξης»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: