Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Λίγες εικόνες χίλιες λέξεις. Μόνο αυτή η φράση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Αγίου Λουκά.
Ο λόγος για τη γιορτή λήξης της θερινής περιόδου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 19:00. Πρωταγωνιστές όπως πάντα τα παιδιά όπου έπειτα από ένα καλοκαίρι δημιουργικής απασχόλησης στους χώρους των Βιβλιοθηκών μας  παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η Εξέγερση των Φρούτων και των Λαχανικών». Το έργο του Ευγένιου Τριβιζά με γενικό τίτλο «Η Φρουτοπία»,  που αποτέλεσε και την έμπνευση την προαναφερόμενης παράστασης, ήταν αντικείμενο μελέτης των Λεσχών Ανάγνωσης στις παιδικές μας βιβλιοθήκες.   Εμψυχώτρια της θεατρικής μας ομάδας είναι η κυρία Τασούλα Ερεντζή η οποία μαζί με τα παιδιά και τους γονείς επιμελήθηκαν  τα σκηνικά και τα αυτοσχέδια κοστούμια. Ο χειμώνας μας περιμένει και αναμένεται να είναι πλούσιος σε δράσεις διότι η υποστήριξη του κόσμου μας γεμίζει χαρά για το μέλλον των βιβλιοθηκών μας.

Από τη γιορτή λήξης της θερινής περιόδου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: