Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» η εκδήλωση μνήμης για τη Σμύρνη μέσα από καρτ-ποστάλ.

Δεν ήταν λίγοι οι συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας» και η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη.

Ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους, μέσα από την προβολή σπάνιων καρτ-ποστάλ, στη Σμύρνη που άνθιζε πριν την καταστροφή.  Η οικονομική ζωή, το εμπόριο, η ναυτιλία, η βιοτεχνία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός είναι ένα μικρό δείγμα των θεμάτων που αναλύθηκαν και αποδεικνύουν την ευημερία των χαμένων πατρίδων.

Σημαντική ήταν η συμβολή της χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας η οποία συγκίνησε το κοινό με την ερμηνεία Σμυρναίικων Τραγουδιών.

 

Εκδήλωση μνήμης για τη Σμύρνη μέσα από καρτ-ποστάλ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: