Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο:

«Η ΓΛΥΚΙΑ ΕΝΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» της Ματίνας Δαραβάνη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Κασσάνδρου 6).

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ειρήνη Μαρνά, θεατροπαιδαγωγός

Ποιήματα θα απαγγέλουν η Κυριακή Σαρίδου, μέλος του «Θεάτρου των πολιτών Καβάλας» και η Στέλλα Φουρναράκη, πρόεδρος του «Θεάτρου των πολιτών Καβάλας».

 

Η Ματίνα Δαραβάνη γεννήθηκε το 1993 και κατάγεται από την Καβάλα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η ποιητική συλλογή «Η γλυκιά ενόρμηση του έρωτα» είναι το πρώτο της βιβλίο.

Γράφει η συγγραφέας……

Ο έρωτας υποκινεί τους ανθρώπους σε μονοπάτια που δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να διαβούν. Ξυπνάει τον καλύτερό τους εαυτό και χωρίς να το καταλάβουν δημιουργούν…

 

Το βιβλίο….

Η δημιουργός, στα πενήντα δύο ποιήματά της, παρασύρεται τρυφερά και ξεκινά ένα αισθαντικό ταξίδι εξερεύνησης του γητευτή Έρωτα. Περιεργάζεται κι επισημαίνει όλες τις επιφανείς και σκοτεινές πλευρές του κορυφαίου και μαγευτικού συναισθήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Από τον «Άναρχο Έρωτα» στο πιο «Ζεστό φιλί» και από το «Σιωπηλό Ιππότη» στο «Πολύτιμό της».

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: