Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» οργανώνει και λειτουργεί , από το Φθινόπωρο του 2016, τρεις Λέσχες Ανάγνωσης.  Πρόκειται για ένα θεσμό τον οποίο υποστήριξε με θέρμη το βιβλιόφιλο κοινό της πόλης.

Η λειτουργία τους είναι απλή και αποσκοπεί στη διάδοση της φιλαναγνωσίας. Τα μέλη της κάθε ομάδας συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (δύο φορές το μήνα) στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, συζητούν και ανταλλάσουν απόψεις  για βιβλία που έχουν αποφασίσει από κοινού να μελετήσουν.

 Οι  Λέσχες Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος, Ιστορικού Μυθιστορήματος και Ψυχολογίας συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους με την συμμετοχή νέων μελών και ορίζουν την πρώτη τους συνάντηση για το Φθινόπωρο του 2017 στις παρακάτω ώρες και ημερομηνίες:

  • Συνάντηση της «Λέσχης Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος» την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30-19:00 στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  • Συνάντηση της «Λέσχης Ανάγνωσης Ιστορικού Μυθιστορήματος» την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00-20:30 στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  • Συνάντηση της «Λέσχης Ανάγνωσης Ψυχολογίας» την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00-20:30.

Όσα νέα μέλη  επιθυμούν να λάβουν μέρος στις προαναφερόμενες συναντήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στον  πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ώρες λειτουργίας).

 

Συναντήσεις Λεσχών Ανάγνωσης

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: