• Με αφορμή τη Διεθνής Ημέρα κατά της βίας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-20:00 στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί η δράση για παιδιά με τίτλο: «Λέμε όχι στη Βία». Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ανάγνωση των παραμυθιών με τίτλους: «Τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε» της Μαρτίν Αγκάσι και «Οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμε» της Ελίζαμπεθ Βέρντικ. Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τις εικαστικές δημιουργίες των παιδιών.
  • Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Διατροφής τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-20:00 στη Παιδική Βιβλιοθήκη του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί η δράση για παιδιά με τίτλο: «Δείπνο για παιδιά». Οι μικροί μας φίλοι αφού παρακολουθήσουν την ανάγνωση του παραμυθιού της Άννας Βερούλη και του Νίκου Μιχαλόπουλου με τίτλο: «Πέντε σωματοφύλακες κλεισμένοι στο ψυγείο» θα ανταλλάξουν απόψεις για τη σωστή διατροφή και θα επιδοθούν στη δημιουργία ενός κολλάζ όπου θα διαχωρίσουν τις τροφές σε υγιεινές και μη.
Πρόγραμμα δράσεων για το μήνα Οκτώβριο στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Τιμίου Σταυρού

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: