Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του αγαπητού μας συμπολίτη κυρίου Παναγιώτη Αναστασιάδη. Το Βιβλίο με τίτλο: «Βιωματικό 1935-1985» παρουσίασαν  δύο εξαίρετοι  Ιστορικοί οι κύριοι Απότας Κομνηνός και Νίκος Καραγιαννακίδης.

 

Η βιωματική αφήγηση των 192 σελίδων του κυρίου Αναστασιάδη δεν αποτελεί μία απλή βιογραφία, είναι ένα μάθημα τοπικής ιστορίας από σπουδαία γεγονότα και πρόσωπα της πόλης μας.

Ο συγγραφέας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της έκδοσης και δέχθηκε την αγάπη του κόσμου που παραβρέθηκε για να τιμήσει τη συγγραφικό του πόνημα.

Εμείς του ευχόμαστε να είναι γερός και πολυγραφότατος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Από την παρουσίαση του βιβλίου του αγαπητού μας συμπολίτη κυρίου Παναγιώτη Αναστασιάδη με τίτλο: «Βιωματικό 1935-1985» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: