Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα διαλέξεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας,  την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου,  πραγματοποιήθηκαν οι παραμυθο-δρομίες με καλεσμένη τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αγγελική Θάνου.

Μάλιστα το παιδικό τμήμα του τρίτου ορόφου, όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί να υλοποιηθεί η εκδήλωση, αποδείχθηκε μικρό.  Το γεγονός αυτό μας χαροποίησε, μας συγκίνησε και μας γέμισε ελπίδες για το μέλλον.

Η κυρία Θάνου αφηγήθηκε στα παιδιά τα παραμύθια της που είχαν την τιμητική τους στις παραμυθο-δρομίες με την εναλλαγή εικόνων, μουσικής και παιχνιδιού.

Εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ωδείο Νεάπολις Καβάλας που συμμετείχε στην εκδήλωση και πλαισίωσε μουσικά τις αφηγήσεις με την Ελένη Πατσιά στο αρμόνιο, τον Τάσο Δέλιο στην κιθάρα και την Βασιλική Ζήσου στο τσέλο. Εκτός αυτού οι δασκάλες των τμημάτων μουσικής αγωγής Γιούλη Αραμπατζόγλου και  Βασιλική Ζήσου έπαιξαν με τα παιδιά.

 

 

 

Από την εκδήλωση των «παραμυθο-δρομιών» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: