Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σε μια κατάμεστη,  από παιδιά στην εφηβεία, αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η παρουσίαση τριών βιβλίων της βραβευμένης συγγραφέως εφηβικής λογοτεχνίας Ελένη Δικαίου. Οι φιλόλογοι του 6ου Γυμνάσιου Καβάλας με την οργανωτική και δημιουργική κυρία Αλεξάνδρα Γερακίνη, φιλόλογο και μέλος της λέσχης ανάγνωσης Αστυνομικού μυθιστορήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενέπνευσαν τα παιδιά στην ενασχόλησή τους με την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει.
Τα τρία βιβλία της συγγραφέως: «Μου μαθαίνετε να χαμογελάω, σας παρακαλώ;», «Ο άνεμος στα μαλλιά της», «Θα σε ξαναδώ, φιλαράκι μου» παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του των τριών τάξεων του 6ου Γυμνασίου με τέτοιο τρόπο που ακόμη κι εμείς οι μεγάλοι νιώσαμε πως έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη.

Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά για το σπουδαίο εγχείρημά τους, συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες και πολλές ευχές για την εκλεκτή καλεσμένη μας κυρία Ελένη Δικαίου, να είναι γερή και πολυγραφότατη.

 

 

Από την παρουσίαση των βιβλίων της Ελένης Δικαίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: