Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο πλαίσιο της Αλφαβητοπαρέλασης , η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης  και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Καβάλας σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 υποδέχθηκαν την αγαπημένη των παιδιών  Κάρμεν Ρουγγέρη.

Το θέμα της 13ης κατά σειρά αλφαβητοπαρέλασης αφορά παραμύθια που έχουν γίνει θεατρικές παραστάσεις. Ένα τέτοιο παραμύθι είναι η γνωστή ιστορία των αδερφών Γκριμ με τίτλο: «Χένσελ και Γκρέτελ» διασκευασμένο και δοσμένο στη θεατρική σκηνή από την ταλαντούχα ηθοποιό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη καθώς επίσης και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η κυρία Ρουγγέρη βρέθηκε στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας και συνομίλησε με μαθητές πολλών σχολείων της πόλης μας. Τα παιδιά «ανέκριναν» με αλλεπάλληλες ερωτήσεις την καλεσμένη μας, η οποία με τη χαρά και την αμεσότητα που τη διακρίνει με τους λιλιπούτειους θαυμαστές της, μίλησε για την παιδική της ηλικία, το θέατρο, τη ζωή  και τα όνειρα για το μέλλον.

Εμείς την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε να είναι γερή και να συνεχίσει να σκορπά απλόχερα τη χαρά σε όλα τα παιδιά.

 

Από την παρουσία της κυρίας Κάρμεν Ρουγγέρη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: