Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι Εκδόσεις Φυλάτος σας προσκαλούν,  την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης,  στην παρουσίαση της νέας εφηβικής ιστορίας της Μαρίας Ζυρνόγλου με τίτλο:
«Το Μαγικό Παλτό»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

ο κ. Νικόλαος Μωύσoγλου, Εκπαιδευτικός, ο κ. Νικόλαος Χαζαρίδης, Δημοσιογράφος,
ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Αρχηγός παλαιών Προσκόπων Καβάλας,
η κ. Μαριάννα Δρόσου, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων
& Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Καβάλας και η Συγγραφέας.

Αποσπάσματα θα αναγνώσουν οι:
η κ. Στέλλα Φουρναράκη, Πρόεδρος Θεάτρου των Πολιτών Καβάλας
και ο κ. Περικλής Τσαχαλίδης, Μέλος θεατρικής ομάδας.

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Η Μαρία Ζυρνόγλου γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στην Καβάλα και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Marketing και έκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον χώρο της Διαφήμισης και ενημέρωσης και έχοντας περάσει και από τον χώρο των επιχειρήσεων, στη θέση της ιδιοκτήτριας, την κέρδισε η συγγραφή παιδικών βιβλίων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής και συνεχίζει να γράφει για μικρούς αλλά και για μεγάλους αναγνώστες. Τα βιβλία της που κυκλοφορούν έχουν τίτλο: Ζαχαρίας ο ευαισθητούλης, Ζαχαρίας ο ευαισθητούλης και το παντοπωλείο της αγάπης και Ζαχαρίας ο ευαισθητούλης και ο πειρατής Πειράτιος. Όλα από τις εκδόσεις Χατζηλάκος. «Το μαγικό παλτό» είναι η πρώτη της εφηβική νουβέλα, από τις Εκδόσεις Φυλάτος.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά. Σε αυτά που υποφέρουν, που χάνουν τους αγαπημένους τους, που χάνονται τα ίδια στα σκοτεινά δάση των μεγάλων πόλεων, που είναι άστεγα, που πεινούν, που αρρωσταίνουν βαριά. Αλλά και σ’ αυτά που μεγαλώνουν με άνεση κάτω από το λαμπρό φως του ήλιου, πολυαγαπημένα και καλομαθημένα. Σ’ αυτά που για να ξυπνήσουν και να καταλάβουν τον πόνο του άλλου, για να γίνουν άνθρωποι και έτσι να πορευθούν ως το τέλος, χρειάζονται κάτι μαγικό…

Παρουσίαση εφηβικού βιβλίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: