Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» έχουν την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουν στην έναρξη λειτουργίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Σόνια Θεοδωρίδου».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του:
«Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…»
και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 π.μ. στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (2ος όροφος),
παρουσία της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα
και της διεθνούς φήμης σοπράνο
Σόνιας Θεοδωρίδου.

 

Η λειτουργία της «Μουσικής Βιβλιοθήκης» αποτελεί τμήμα της συλλογής της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και  είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της κ. Σόνιας Θεοδωρίδου.  Η διεθνούς  φήμης σοπράνο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για το Μουσικό Σχολείο Καβάλας δώρισε μια σειρά από μουσικά όργανα, βιβλία και cds τα οποία συγκροτούν τη «Μουσική Βιβλιοθήκη». Επιπλέον, με δική της παρότρυνση, το Ίδρυμα Ιωάννη Αγγελικούση δώρισε πλήθος μουσικών βιβλίων, που προορίζονται για τον εμπλουτισμό της «Μουσικής Βιβλιοθήκης».  Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, με ιδιαίτερη χαρά, ανέλαβε την ευθύνη να διαχειριστεί και να θέσει στη διάθεση του κοινού όλο το υλικό της δωρεάς αφού πρώτα ολοκληρώσει την ταξινόμηση και την καταλογογράφησή του.

Μουσική Βιβλιοθήκη «Σόνιας Θεοδωρίδου»

Ένα σχόλιο στο Μουσική Βιβλιοθήκη «Σόνιας Θεοδωρίδου»

  • 3 Μαΐου 2018 στο 5:29 ΜΜ
    Σύνδεσμος

    Συγχαρητήρια στην κυρία Σόνια Θεοδωρίδου που αποδεικνύει τη μεγάλη αγάπη της, για τα παιδιά αυτής της πόλης, έμπρακτα. Μακάρι ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι, αυτήν της την πράξη.

    Απάντηση

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: