ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΑΕΚ Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ,
Νίκου Αγγελίδη με τίτλο:

«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου»

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 20:30
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

  • Λίλιαν Βουζανίδου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
  • Πέτρος Πετρόπουλος, Πρόεδρος Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευση Δήμου Καβάλας – Δημοσιογράφος.

 

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Ένα μοναδικό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού, αποτελεί το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη.

Το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ταξιδεύει… σε αναζητήσεις γύρω από την ιστορία της ΑΕΚ που ξεκινούν από το 1876 (!) και καταλήγουν στο σήμερα.
Η πολυτελής δουλειά των 300 σελίδων κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο ΝΟΤΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ. Περιλαμβάνει 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες (αδημοσίευτες οι πιο πολλές) αλλά και δυσεύρετα αποκόμματα παλιών εφημερίδων.
Η έρευνα για τον εντοπισμό όλων των ομάδων του κόσμου που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, διήρκεσε πέντε ολόκληρα χρόνια και φέρνει στο φως την ύπαρξη 302 ομάδων και στις πέντε ηπείρους!

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα του βιβλίου…

Ο Νίκος Αγγελίδης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «10 στην Ενημέρωση» στην ΕΡΤ1, ασχολείται με τα κοινά της ΑΕΚ από μικρό παιδί.
Σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, ενώνει όλο το φάσμα των κιτρινόμαυρων ομάδων που έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, ταξιδεύοντας στην ιστορία και τα γεγονότα που οδήγησαν στην δημιουργία αυτών των ομάδων. Από την Πόλη μέχρι τα βάθη της Ανατολίας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από την μαρτυρική Κύπρο μέχρι το χωριό Μπελογιάννης της Ουγγαρίας, τον Παναμά, την Ινδία, το Μπουρούντι!

Παρουσίαση βιβλίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: