Τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας συνδιοργανώνουν το παρακάτω εορταστικό διήμερο.

Αναλυτικότερα:
– Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Γνωστικές Λειτουργίες στην Τρίτη Ηλικία» από τον νευρολόγο κ. Γουλιανό Αλέξανδρο.

– Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (3ος όροφος) και με αφορμή το παιδικό βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου με τίτλο «Μεγαλώνω τη γιαγιά μου» θα πραγματοποιηθεί δράση για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, με τη βοήθεια της παιδαγωγού – συγγραφέως κα Αθηνάς Παναγιωτίδου και του εμψυχωτή Ιορδάνη Καλαϊτζίδη, μέλη της θεατρικής ερασιτεχνικής ομάδας «Δυο και ο Κούκος», να απολαύσουν θεατροπαιχνίδια, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να συμμετέχουν σε εικαστικά δρώμενα, να παίξουν και να γελάσουν. Στην παρέα μας θα βρίσκεται και η Δήμαρχος Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα σε ένα ρόλο έκπληξη.

Στο βιβλίο με τίτλο: «Μεγαλώνω τη γιαγιά μου» θίγεται το θέμα του σεβασμού και της προσφοράς στην Τρίτη Ηλικία. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της δράσης.

Εορταστικό διήμερο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: