Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου 2018, η Μαρίζα Κωχ παρουσίασε το βιβλίο της «Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης» και έδωσε  την ευκαιρία σε όλους να την γνωρίσουν μέσα από την αυτοβιογραφία της. Παρουσία των Αρχών του τόπου και εκατοντάδων φίλων και θαυμαστών της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας, πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική εκδήλωση στην οποία ιδιαίτερο μελωδικό τόνο έδωσαν  οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί της.

Για τη Μαρίζα Κωχ μίλησε ο συγγραφέας Δημήτρης Κεραμεύς Ντουμπουρίδης και ο φιλόλογος Ηλίας Καραγιώργης, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ανάλυση του βιβλίου που έκανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Κακιλή.

Η Μαρίζα Κωχ για άλλη μία φορά με την αμεσότητα και την απλότητά της κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Της ευχόμαστε να είναι γερή και δημιουργική ως τα βαθιά της γεράματα και την ευχαριστούμε για τη μεγάλη τιμή που έκανε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Από την επίσκεψη της Μαρίζας Κωχ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: