Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές των παιδιών  για το μήνα Νοέμβριο που αφορούν την παρακολούθηση του προγράμματος με τίτλο: «Στη Βιβλιοθήκη κάθε μήνα έχουμε θέμα».  Το εν λόγω πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2018-2019 οργανώνει – συντονίζει η Εθνική μας Βιβλιοθήκη και συμμετέχουν  οι Βιβλιοθήκες μέλη  του Δικτύου των Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

29 λιλιπούτειοι αναγνώστες μας τον μήνα Νοέμβριο θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τέσσερις συναντήσεις να εξερευνήσουν τις όψεις της «κίνησης».

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 19:15-20:30 στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (3ος όροφος). Η θεματική ενότητα αφορά την Φυσικά και τα πειράματα με την κίνηση.    Εμψυχωτής της όλης δράσης για το μήνα Νοέμβριο είναι ο Ιορδάνης Καλαϊτζίδης.  

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας μέσω της ιστοσελίδας της http://library.kavala.gov.gr, θα ενημερώνει για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν. Ωστόσο στην ιστοσελίδα του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης network.nlg.gr οι βιβλιοθήκες, μέλη του Δικτύου, συντονίζουν τις δράσεις τους όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας : Κασσάνδρου 6 , 65403

Τηλ. 2513-500400

E-mail:  dimotikibibl@kavala.gov.gr

Facebook:  Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

Site:  library.kavala.gov.gr

 

«Στη Βιβλιοθήκη κάθε μήνα έχουμε θέμα»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: