Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Νοέμβρης, τα απογεύματα στην παιδική γωνιά της Βιβλιοθήκης μας, είχε απεριόριστη κίνηση. Τυχαίο;

Καθόλου τυχαίο. Κίνηση είχαν οι περισσότερες βιβλιοθήκες του Δικτύου των Ελληνικών Βιβλιοθηκών μιας και η μητέρα και συντονίστρια όλων, Εθνική Βιβλιοθήκη,  είχε την ιδέα να αφιερώσει το μήνα Νοέμβριο στην «Κίνηση».

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις οδηγίες και το έτοιμο υλικό που μας στάλθηκε από τη συντονίστρια όλων, παρέα  με τους μικρούς μας φίλους,  πειραματιστήκαμε, κάναμε το δικά μας οπτικά παιχνίδια, συμμετείχαμε σε διαγωνισμό φωτογραφίας, παίξαμε με τις λέξεις και διαβάσαμε πολλά βιβλία.  Αααααα!!! Βγάλαμε και πολλές νέες καρτούλες μελών. Σίγουρα το διασκεδάσαμε και ορίσαμε το επόμενο ραντεβού για το μήνα Ιανουάριο.

Το θέμα του Ιανουαρίου;

Θα το μάθετε σύντομα. Οι πιο τολμηροί μπορείτε και τώρα, με μία απλή επίσκεψη στο σύνδεσμο του Δικτύου των Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Ευχαριστούμε την Εθνική μας Βιβλιοθήκη που μας έδωσε τη δυνατότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλες Βιβλιοθήκες της Ελλάδας για ένα κοινό σκοπό, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Τον εμψυχωτή Ιορδάνη Καλαϊτζίδη και όσους αγκάλιασαν το πρώτο μας εγχείρημα.

Τέλος ευχαριστούμε  τους γονείς που εμπιστεύθηκαν σε εμάς τους πολύτιμους θησαυρούς τους.

 

Η Ζωγραφιά του Νοεμβρίου

 

Ο Νοέμβρης, τα απογεύματα στην παιδική γωνιά της Βιβλιοθήκης μας, είχε απεριόριστη κίνηση. Τυχαίο;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: