Ο μήνας Ιανουάριος που είχε ως θέμα τα «ξεκινήματα» έκλεισε με την τελευταία και πιο διασκεδαστική μας συνάντηση. Μεταμορφωθήκαμε σε επίδοξους συγγραφείς, ανακαλύψαμε το ταλέντο μας στη συγγραφή και δημιουργήσαμε  δικές μας ιστορίες.

Εκτός αυτού με όπλο τη φαντασία μας συνεχίσαμε ιστορίες και δώσαμε το δικό μας τέλος σε αυτές. Μιας και οι ιστορίες μας ήταν παιδικές δεν παραλείψαμε να τις εικονογραφήσουμε.

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα μία νέα χρονιά αν δεν συμμετείχαμε στο πρόγραμμα που εκπονεί και συντονίζει η Εθνική μας Βιβλιοθήκη.

Το επόμενο ραντεβού μας για τον μήνα Φεβρουάριο έχει ως θέμα:
«100 χρόνια από την ίδρυση του Bauhaus»

Ευχαριστούμε θερμά την εμψυχώτρια παιδαγωγό κυρία Αθηνά Παναγιωτίδου για την εθελοντική της προσφορά στην εκτέλεση του προγράμματος καθώς επίσης και την  κυρία Ειρήνη Βοκοτοπούλου, συνεργάτιδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και σχεδιάστρια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών για τις αστείρευτες ιδέες της.

Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα έχουμε…θέμα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: