Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»  έχει τη χαρά να φιλοξενεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη Λέσχη Ανάγνωσης Ψυχολογίας.
Έχοντας συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας  και γνωρίζοντας το σημαντικό έργο και την αδιάκοπη συνεισφορά του σε δράσεις της  Βιβλιοθήκης μας, το θεωρούμε πλέον αρωγό και υποστηρικτή των αδιάκοπων προσπαθειών μας.
Έπειτα από την επιθυμία των μελών της Λέσχης μας, η ψυχολόγος του Κέντρου,  Κυριακή Σαββίδου, για άλλη μία φορά, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά μας   παραβρέθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και παρουσίασε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  το θέμα: « Άγχος – Φόβος – Φοβία»

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη άψογη συνεργασία και τη συνεισφορά των εργαζομένων του Κέντρου σε δράσεις της Βιβλιοθήκης μας.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: