Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη φιλοξενεί καθημερινά συμπολίτες μας όλων των ηλικιών και εκπαιδευτικών βαθμίδων. Αυτό που μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση είναι οι επισκέψεις από μαθητές των σχολείων της πόλης μας. Ολοένα και περισσότερες τάξεις σχολείων ζητούν να επισκεφτούν, να ξεναγηθούν αλλά και να χρησιμοποιήσουν το φιλόξενο χώρο μας για τις μαθητικά τους προγράμματα.

Με μία πρόχειρη διαδικτυακή βόλτα στην ιστοσελίδα μας μπορεί κανείς εύκολα να ενημερώνεται για τις δράσεις – εκδηλώσεις καθώς επίσης και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που είναι σε ισχύ τόσο στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη όσο και στα παραρτήματα αυτής και αφορούν κυρίως παιδιά.

Στόχος όλων είναι, ο φιλόξενος χώρος μας, να γίνει το δεύτερο σπίτι όλων. Κάθε χρόνος που περνά δεδομένου της αύξησης των στατιστικών μας (θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες) που αφορούν τους δανεισμούς βιβλίων και τα νέα μέλη,  μας γεμίζει χαρά και δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με περίσσιο μεράκι το έργο μας.

Οι μαθητές της Β΄ Τάξης του 6ου Γυμνασίου Καβάλας μαζί με την εκπαιδευτικό τους κυρία Αλεξάνδρα Γερακίνη το πρωί της Τετάρτης επισκέφτηκαν για μία ακόμη φορά τη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη.

Αφορμή των επισκέψεών τους είναι η ιστορία της Παιδόπολης Καβάλας. Θέλοντας να αποσπάσουν προσωπικές μαρτυρίες, συνομίλησαν με την κυρία Χαρίκλεια Παπακοσμά η οποία στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ήταν τρόφιμος της Παιδόπολης.

Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη φιλοξενεί καθημερινά συμπολίτες μας όλων των ηλικιών και εκπαιδευτικών βαθμίδων

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: