Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Με ξεναγούς τον διδάκτορα Λογοτεχνίας Σπύρο Κιοσσέ και τη φιλόλογο Θεοπούλα Τσαπάνη, στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, πραγματοποιήθηκε μια διαφορετική ξενάγηση στην «Καβάλα: Πόλη φτιαγμένη από πέτρα και θάλασσα».  

Πλήθος συμπολιτών μας έσπευσαν να τιμήσουν  τον αγαπημένο Καβαλιώτη λογοτέχνη και μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, Διαμαντή Αξιώτη. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο συγγραφικό του έργο και τη σχέση του με τη γενέτειρα πόλη, αρχής γενομένης από τον 17ο αιώνα μέχρι σήμερα.

Αποσπάσματα από τα έργα του τιμώμενου συγγραφέα διάβασαν οι ηθοποιοί Δημήτρης Κοντός και Αναστασία Μιροσνιτσένκο καθώς επίσης και μαθητές των σχολείων της πόλης μας, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Καβάλας Βίκυ Γιαρίμπαμπα.

Η φράση «Ουδείς προφήτης στον τόπο του»,  δεν ισχύει για τον ίδιο όπως μας επεσήμανε ο Διαμαντής Αξιώτης, ευχαριστώντας όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Εμείς  του ευχόμαστε να είναι γερός και πολυγραφότατος.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους εκλεκτούς μας προσκεκλημένους και στο Σύνδεσμο Φιλολόγων Καβάλας για την σπουδαία συνεργασία.

 

Μια διαφορετική ξενάγηση στην «Καβάλα: Πόλη φτιαγμένη από πέτρα και θάλασσα».  

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: