Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τρίτη 2 Απριλίου 2019, εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» μαζί με την συγγραφέα Παιδικής Λογοτεχνίας κυρία Τασούλα Τσιλιμένη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν σαν σήμερα γεννήθηκε  ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η Δημοτική  μας Βιβλιοθήκη στην προσπάθεια προσέγγισης των μικρών της αναγνωστών – εκτός από τη συνεργασία της με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας στις δράσεις του Δικτύου των Ελληνικών Βιβλιοθηκών – στις αρχές του Σεπτέμβρη ξεκίνησε τη λειτουργία μίας ομάδας φιλαναγνωσίας για παιδιά του Δημοτικού Σχολείου. Την ονόμασε «Ονειροκουβαλητές σε δράση». Το γιατί θα το μάθετε σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης .

Φέτος διαλέξαμε έναν ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσουμε την ημέρα του βιβλίου. Πρωταγωνιστές είναι οι μικροί μας «Ονειροκουβαλητές», τους οποίους οφείλουμε να τιμήσουμε και να επιβραβεύσουμε με την παρουσία μας στην ιδιαίτερα σημαντική προσπάθειά τους.

 

Τρίτη 2 Απριλίου 2019, εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: