Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», οι εκδόσεις Οσελότος και το βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου
της Αθηνάς Παναγιωτίδου με τίτλο:

«Μαμά Καρδιά»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 19:30
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Γεώργιος Φιλιππίδης, Διδάκτωρ Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».
  • Ελισάβετ Αυλωνίτου, Νηπιαγωγός, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Προστασίας Παιδιού στο Δήμο Καβάλας.
  • Κωνσταντίνος Βλαστάρης, Δάσκαλος – Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος και κάτοχος του μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο Freie Universitat Berlin με τίτλο Neograzistik, Μαρία Παπαδοπούλου.

Θεατρικά δρώμενα θα παρουσιάσει ο Ιορδάνης Καλαϊτζίδης, ερασιτέχνης ηθοποιός, μέλος της ομάδας «Θεάτρου Παίδευσις» και ιδρυτικό μέλος της ομάδας βρεφικού θεάτρου «Δύο κι ο Κούκος».

Μουσικά δρώμενα από τον Σταύρο Σαραντίδη, Μουσικό – Εκπαιδευτικό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο  Καβάλας με τη συνοδεία της χορωδίας των μαθητών της Γ΄ Τάξης του σχολείου.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει διάλογος και συζήτηση με το κοινό, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν μια δική τους καρδιά…

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Η Εριφύλη φεύγει από την «Κιβωτό» όπου ζει τα τελευταία χρόνια για να πάει να μείνει στο δικό της σπίτι μαζί με τη μαμά της. Μόνο που η δική της μαμά δεν είναι σαν όλες τις άλλες… Την Εριφύλη την επέλεξε για παιδάκι της επειδή τη γέννησε η αγάπη της καρδιάς της… Και η Εριφύλη την ονόμασε «Μαμά Καρδιά»…
Ξέρετε, για όλους υπάρχει μια «Μαμά Καρδιά», αρκεί να το πιστέψουμε και να μη χάνουμε ποτέ την ελπίδα μας και την πίστη ότι τα καλύτερα έρχονται…
Το παραμύθι έχει ως παιδαγωγική κατεύθυνση τη συναισθηματική νοημοσύνη – ενσυναίσθηση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

 

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Η Αθηνά Παναγιωτίδου είναι από την Καβάλα. Έχει αποφοιτήσει από την Παιδαγωγική Σχολή Βρεφονηπιαγωγών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική, Παιδαγωγική και στις Τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Σεναριογράφος, ερασιτέχνης ηθοποιός μέλος της ομάδας «Θεάτρου Παίδευσις», συγγραφέας και φυσικά μαμά της Έλενας και της Κατερίνας. Έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων παιδαγωγικού χαρακτήρα καθώς και σεμινάρια δημιουργικής γραφής. «Το χαμογελάκι» αποτέλεσε το πρώτο της παραμύθι που εκδόθηκε.

 

Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: