Καλοκαίρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και η φαντασία περισσεύει με πολλές δροσερές δράσεις που κάνουν τα παιδιά χαρούμενα.
Τις ανέμελες ημέρες των διακοπών από τη σχολική ρουτίνα δηλώνουμε ένα δυνατό ΠΑΡΟΝ, για τους μικρούς μας αναγνώστες, συμμετέχοντας στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 με τίτλο: «Για φαντάσου…» της Εθνικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.   Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα πολλά εργαστήρια να επαναλαμβάνονται έτσι ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να πάρουν μέρος στις δράσεις.

Οι παιδικές φωνούλες των αναγνωστών μας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού αποτελούν τη δική μας εμψύχωση και ενδυνάμωση για τη δημιουργική συνέχεια του έργου μας.

Για τα επόμενα εργαστήρια μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα του Δικτύου των Ελληνικών Βιβλιοθηκών και να δηλώσετε συμμετοχή στον 3ο όροφο της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Ευχαριστούμε μικρούς και μεγάλους για την υποστήριξή τους.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το δικό μας ΠΑΡΟΝ για τους μικρούς μας αναγνώστες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: