Εμψυχωτές, γονείς, εθελοντές και ένας απρόσμενα μεγάλος αριθμός παιδιών που συμμετείχαν και φέτος μαζικά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο: «Για φαντάσου…» του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και της Εθνικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, όπου φιλοξένησε η Βιβλιοθήκη μας, αποχαιρέτησαν το φετινό καλοκαίρι με το διπλό εργαστήριο «Για φαντάσου… Φύσα, φύσα το φεγγάρι» με τους μικρούς μας φίλους να γίνονται για άλλη μια φορά ταξιδιώτες ενός δημιουργικού ταξιδιού γεμάτου ενθουσιασμό, χαμόγελα και εκπλήξεις.
Συγκεκριμένα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη δράση αυτή είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να κάνουν αναζητήσεις από κοινού σχετικά με το φεγγάρι και τους μύθους που υπάρχουν γύρω από αυτό, να πειραματιστούν με νέα υλικά και να ανακαλύψουν νέους εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης μέσα από την τέχνη. Μετά το τέλος του προγράμματος μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το χειμώνα και τα νέα δημιουργικά εργαστήρια του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Για φαντάσου… φύσα, φύσα το φεγγάρι»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: