Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και πολιτισμού κ. Απόστολου Μουμτσάκη καθώς και πολλών φίλων και συνεργατών του από το παρελθόν, ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Βαγγέλης Παπαδόπουλος γιόρτασε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου, τα 50 χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας.

Παρουσίασε στο κοινό της πόλης μας τα δύο τελευταία του βιβλία. Πρόκειται για το ιστορικό μυθιστόρημα «Στα ίχνη μιας άγνωστης» και το  αυτοβιογραφικό βιβλίο που αφορά την πενηντάχρονη δημοσιογραφική καριέρα του «Διόρθωσις  ημαρτημένων ο βίος και η πολιτεία μου. Συμβολή στην ιστορία του Τύπου και στην ιστορία της Καβάλας 1968 – 2018 – Πενήντα χρόνια πάθος».

Ο Καβαλιώτης Δημοσιογράφος, μίλησε για τα βιβλία του και συνομίλησε με το κοινό. Παράλληλα δώρισε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας βιβλία της προσωπικής του συλλογής καθώς επίσης και το σπάνιο τεκμήριο του Κώδικα Δημογεροντίας έτους 1895 που παρέδωσε ο ίδιος, ως παρακαταθήκη στη Βιβλιοθήκη της πόλης μας, στον κύριο Απόστολο Μουμτσάκη.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε να είναι υγιής και πολυγραφότατος.

Τα 50 χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας γιόρτασε, το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: