Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»,  προσκαλεί τους μικρούς της αναγνώστες σε μια παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με τον συγγραφέα
Βαγγέλη Ηλιόπουλο

Ο αγαπημένος συγγραφέας του «Τριγωνοψαρούλη» επισκέπτεται τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ως «Βαγγέλης των Χριστουγέννων».
Το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 θα βρίσκεται στην Παιδική Γωνιά της Βιβλιοθήκης (3ος όροφος).
Μένει μόνο να τον συναντήσουμε για να αναζητήσουμε μέσα από τα βιβλία του το αληθινό νόημα των γιορτών.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα….

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε παιδαγωγικά και θεολογία. Από το 1984 εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Το 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο λογοτεχνίας για παιδιά, «Η ιστορία της ζαρωμένης κάλτσας». Το 1997 κυκλοφόρησε ο «Τριγωνοψαρούλης», που σύντομα έγινε διάσημος και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Από τότε κυκλοφόρησαν πολλά βιβλία του -μερικά από τα οποία βραβεύτηκαν από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, το περιοδικό «Διαβάζω» κ.τ.λ. Επίσης βιβλία του κυκλοφορούν στο εξωτερικό, ενώ συναντάει συχνά τους αναγνώστες του, σε σχολεία και σε φεστιβάλ βιβλίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ελληνικού τμήματος της IBBY) για τη διετία 2008-2010.

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος επισκέπτεται τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ως «Βαγγέλης των Χριστουγέννων»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: