Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης (2ος όροφος), «Do it Holy Write! Christmas edition» Σεμινάριο Δημιουργικής  Γραφής για ενήλικες, από τη Μάρτζη Κοντέσσα διδάσκουσα του τμήματος «Do it Write» του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»  σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας πραγματοποιούν σεμινάριο δημιουργικής γραφής για ενήλικες.

Θεματικοί Άξονες:

  • Αναγνωστική Συμπεριφορά
  • Βασικές Αρχές Δημιουργικής Γραφής
  • Χριστούγεννα και Λογοτεχνία
  • Πως γράφουμε ένα παραμύθι;
  • Εργαστήρι συγγραφής κειμένων

Περιγραφή

Η τέχνη του λόγου συναντιέται με τη μαγεία των Χριστουγέννων, σ’ ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής ενηλίκων, αφιερωμένο στο παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας! Οι γιορτινές μυρωδιές και τα χρώματα των ημερών, γίνονται κίνητρο για τη δημιουργία κειμένων γεμάτα με φαντασία, όνειρα και αισθήσεις! Ή αλλιώς πάμε να ζήσουμε το παραμύθι…

Απαραίτητη η προεγγραφή  στο Δανειστικό Τμήμα (3ος όροφος)  της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, στις ώρες λειτουργίας της από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 2513 500401.

«Do it Holy Write! Christmas edition» Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: