Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» δεν είναι ένα κτίριο με ράφια που φιλοξενεί και δανείζει  βιβλία. Είναι ένας κτίριο γεμάτο από ανθρώπους, υποστηρικτές, εθελοντές… ανθρώπους που εμπιστεύονται τους σκοπούς και τους στόχους της, αγαπούν την ανάγνωση, τα βιβλία και ότι προσπάθεια γίνεται για την προώθηση όλων αυτών.

 Δεν είναι λίγες οι φορές που γινόμαστε δέκτες δωρεών από βιβλία που ανήκουν σε προσωπικές συλλογές συμπολιτών μας.

Αυτή τη φορά όμως, δεχθήκαμε μία διαφορετική δωρεά που σκοπό έχει να στολίσει την Παιδική Γωνιά της Βιβλιοθήκης μας, η οποία επιβάλλεται να είναι γιορτινή, μιας και θα φιλοξενήσει δεκάδες παιδιά και ενήλικες για τις Χριστουγεννιάτικες προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.

Φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» είναι ευγενική χορηγία από τα Φυτώρια «Γονατίδης».

Ευχαριστούμε εγκάρδια τον κύριο Νίκο Γονατίδη για την ευαισθησία που επέδειξε με το να δωρίσει στη Βιβλιοθήκη μας το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Προσεχώς και στολισμένο.

Μία διαφορετική αλλά ιδιαίτερα επίκαιρη δωρεά για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας από τα φυτώρια «Γονατίδης».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: