Μια μοναδική εμπειρία μοιράστηκαν οι είκοσι μικροί μας φίλοι, με τις εθελόντριες παιδαγωγούς Μαρία Σιάκκα, Μένη Σκόδρα και Έρση Χριστοδούλου, στο βιωματικό εργαστήρι με θέμα το Σχολικό Εκφοβισμό.

Τα παιδιά μπήκαν σε ρόλους, είτε του θεατή, είτε του θύματος, είτε του θύτη,  είτε ακόμη και οικογενειακών προσώπων ή δασκάλων. Είπαν τις απόψεις τους για τον σχολικό εκφοβισμό και έφτιαξαν τη δική τους ιστορία με ήρωα ένα παιδιού που τον βιώνει. Αυτοσχεδίασαν, εκφράστηκαν, επιχειρηματολόγησαν, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες.

Τέλος, ως ενθύμιο της ημέρας το κάθε παιδί μίλησε με όμορφα λόγια στους υπόλοιπους γράφοντας στον κάθε ένα από εμάς κάτι καλό, όπως «συνεργαστήκαμε ωραία», «έχεις ωραία μάτια» κλπ.

Ευχαριστούμε θερμά τις παιδαγωγούς Μαρία Σιάκκα, Μένη Σκόδρα και Έρση Χριστοδούλου για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε εθελοντικά προγράμματα και δράσεις της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης.  

Από το βιωματικό εργαστήρι με θέμα τον «σχολικό εκφοβισμό»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: