Δημιουργικό εργαστήριο εξοικείωσης με την Γαλλική Γλώσσα  για παιδιά 6-10 ετών .

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Καβάλας,  τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου στο ΠΕΚΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Μαυρομμάτη Ευφημία, τον Σύλλογο καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σας προσκαλούν στο εργαστήριο εξοικείωσης με την Γαλλική Γλώσσα με παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών με θέμα «carnaval à la française».

Πρόκειται για ένα ζωντανό εργαστήριο με τραγούδι, χορό και εκπλήξεις και στόχο την αφύπνιση στην Γαλλική Γλώσσα, που θα πραγματοποιηθεί στην Παιδική Γωνιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας (3ος όροφος), την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00- 19:00.

Ο αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος. Απαραίτητη η προεγγραφή των παιδιών στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης 2513 500400 τις ώρες λειτουργίας της, καθώς και στο τηλέφωνο 6947821729.

Δημιουργικό εργαστήριο εξοικείωσης με την Γαλλική Γλώσσα «carnaval à la française»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.