Αγαπημένοι μας μικροί αναγνώστες, αυτές τις μέρες της καραντίνας μας λείψατε πολύ. Μας έλειψαν οι φωνούλες, το γέλιο σας, η ζωντάνια σας.    Γι’ αυτό θα θέλαμε να νιώσουμε την παρουσία σας στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης μας με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάποιο βιβλίο έγινε το αγαπημένο σας αυτές τις μέρες που μένετε σπίτι. Πάρτε το στα χέρια σας και  φωτογραφηθείτε μ´ αυτό.

Η διαδικασία είναι απλή.

Κατεβάστε μια εφαρμογή από το Play Store όπως η εφαρμογή photo lab.
Πάντα με την άδεια του μπαμπά και της μαμάς, φωτογραφηθείτε  επιλέγοντας ένα φόντο μαγικό κι ονειρεμένο στο οποίο θα διαβάζετε το βιβλίο σας. Εκτυπώστε τη φωτογραφία σας και στολίστε το δωμάτιό σας. Αν επιτρέπουν ο μπαμπάς και η μαμά, στείλτε και σε μας την αγαπημένη σας φωτογραφία με το μαγικό φόντο στο email της Βιβλιοθήκης dimotikibibl@kavala.gov.gr

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες σας και να στολίσουμε την Παιδική μας Γωνιά, με εσάς, τους μικρούς μας αναγνώστες που θα γίνετε οι σπουδαίοι αναγνώστες του μέλλοντος.

Ένα μικρό δείγμα φωτογραφιών με την εφαρμογή Photo lab

 

Ας φωτογραφηθούμε, με το αγαπημένο μας βιβλίο, σε μαγικούς και φανταστικούς χώρους.

Ένα σχόλιο στο Ας φωτογραφηθούμε, με το αγαπημένο μας βιβλίο, σε μαγικούς και φανταστικούς χώρους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: