Τι θα λέγατε αν μεταμορφώναμε  για λίγες ώρες τον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης σε ένα μαγικό θερινό σινεμά;

Το σινεμά είναι ο κόσμος των παιδιών, εκεί οι μικροί μας φίλοι είναι ελεύθεροι να εκφραστούν, χωρίς την κριτική των ενηλίκων. Είναι ο τόπος συνάντησής τους, εκεί μπορούν να επικοινωνήσουν να παίξουν ή να καβγαδίσουν.

Αυτό θα κάνουμε και στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στις 18:00. Μέσα από βιβλία που έγιναν ταινίες θα τον μεταμορφώσουμε σε έναν θερινό σινεμά.

Οι λιλιπούτειοι αναγνώστες μας, ηλικίας 6 έως 12 ετών ,  καλούνται να κατασκευάσουν έναν σινεμά όπως παλιά….. και να ζωντανέψουν βιβλία που έγιναν ταινίες!!

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν μαζί τους:

  • Το αγαπημένο τους βιβλίο που έγινε ταινία (π.χ. Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, η  Μελωδία της Ευτυχίας, Μαίρη Πόππινς, Το Βιβλίο της Ζούγκλας, Η Μικρή Γοργόνα… κ.α.).
  • Ένα μαύρο  κανσόν
  • Μια άσπρη κιμωλία

Όλα τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε στην εμψυχώτρια και παιδαγωγό της δράσης κ. Αθηνά Παναγιωτίδου.

Η παραπάνω δράση θα πραγματοποιηθεί με προεγγραφή των παιδιών, στον 3ο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, από τον υπεύθυνο γονέα ή κηδεμόνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι προεγγραφές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 30 Ιουνίου και θα λήξουν την Παρασκευή 3 Ιουλίου τις μέρες και ώρες:

  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 13:00
  • Τετάρτη: 15:00 – 19:00

Πάντα με γνώμονα τη διαφύλαξη του αγαθού της Δημόσιας Υγείας και την ασφάλεια των παιδιών και εργαζομένων θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι οδηγίες των ειδικών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2513 500400 (σε ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).

Δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι το σινεμά των παιδιών…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: