Σύμφωνα με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας, το ωράριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»  από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 έχει ως ακολούθως:

Χειμερινό ωράριο  (έναρξη – λήξη σχολικού έτους):

Δευτέρα, Πέμπτη,  Παρασκευή: 09:00 έως 15.30
Τρίτη, Τετάρτη:  13:00 έως 20:00

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Κατά την είσοδό σας στη Βιβλιοθήκη και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών θα πρέπει, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, να έχετε μαζί σας προστατευτική μάσκα την οποία θα φοράτε όση ώρα βρίσκεστε εντός του κτιρίου.  Η χρήση της είναι υποχρεωτική και από το προσωπικό το οποίο θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Υποχρεωτική είναι και η χρήση Αντισηπτικών που βρίσκονται σε σημεία των εισόδων σε όλους τους ορόφους.

  • Ο δανεισμός βιβλίων θα γίνεται εφόσον έχετε κάνει αναζήτηση των βιβλίων που σας ενδιαφέρουν στον Online Κατάλογο της Βιβλιοθήκης ο οποίος είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο https://kavalalib.openabekt.gr/ . Επίσης μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνική στα βιβλία που έχετε επιλέξει στο τηλ. 2513500402. Σε περίπτωση που δεν έχετε έρθει προετοιμασμένοι για το ποια βιβλία θέλετε να δανειστείτε η αναζήτηση θα γίνεται στη ρεσεψιόν της Βιβλιοθήκης από τον/ην υπάλληλο και όχι στα βιβλιοστάσια. Όσα βιβλία επιστρέφονται θα παραμένουν σε ξεχωριστό χώρο για τρεις (3) ημέρες.
  • Με την έναρξη του σχολικού έτους το αναγνωστήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του με περιορισμένο αριθμό αναγνωστών και ελάχιστο χρόνο παραμονής στο χώρο δύο ώρες. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση ή αλλαγή καθισμάτων εντός του χώρου. Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές, οι σπουδαστές και οι ερευνητές. Η χρήση των Η/Υ επιτρέπεται μόνο για αναζήτηση στον online κατάλογο της Βιβλιοθήκης.
  • Οι συναντήσεις των τεσσάρων Λεσχών Ανάγνωσης θα ξεκινήσουν κανονικά και όσο ο καιρός βοηθά θα πραγματοποιούνται στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης.
  • Δεν πραγματοποιούνται ξεναγήσεις σχολείων.
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της, με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια και την υγεία των αναγνωστών και του προσωπικού.

Ζητούμε από τα μέλη μας, για την ασφάλεια  όλων μας, να τηρούν τις οδηγίες των ειδικών καθώς και των υπαλλήλων.

Να μην επισκέπτονται τη Βιβλιοθήκη εάν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό σύμπτωμα με τον COVID 19. Να τηρούν τους κανόνες υγιεινής (χρήση αντισηπτικού κατά την είσοδο και έξοδο από τη Βιβλιοθήκη, χρήση μάσκας και γαντιών κλπ). Τα παραπάνω μέτρα θα τροποποιηθούν εφόσον υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν τη λειτουργία των Βιβλιοθηκών και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη του αγαθού της Δημόσιας Υγείας.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ & ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: