Covid-19 και δεύτερο κύμα στον τόπο μας… οι επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων ποικίλες και καθόλου ευχάριστες. Ωστόσο τα μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» πάντα βρίσκουν έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκφραστούν.
– Πόσα συναισθήματα μπορεί να γεννήσει μια λέξη;
– Μήπως μπορεί να μας συντροφεύσει;
– Γιατί όχι να μη μας ταξιδέψει;
– Μήπως μας προβληματίσει;
– Σίγουρα όμως μία λέξη μπορεί να μας εμπνεύσει.
Μια λέξη από τον καθένα θα είναι το αντικείμενο της διαδικτυακής μας  ομάδας στο facebook με τίτλο: «Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας – Κατάθεση Γραφής on line» που δημιούργησαν τα μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης.
Αναλυτικότερα: Προσλαμβάνουμε λέξεις αναρτημένες από μέλη της ομάδας που μας ενέπνευσαν και συνθέτουμε τις σκέψεις μας σε ένα κείμενο 300 έως 500 λέξεων. Το θέμα ελεύθερο.
Καταθέτουμε τις σκέψεις μας γράφοντας, αρκεί να γίνουμε μέλη της ομάδας «Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας – Κατάθεση Γραφής on line».

ΠΡΟΣΟΧΗ
Μόνο δικά μας γραπτά (πεζά ή και ποιήματα). Δεν αναδημοσιεύαμε κείμενα που συναντάμε σε άλλες σελίδες, ομάδες ή προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας – Κατάθεση Γραφής on line

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: