Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας  στέλνουν το δικό τους μήνυμα με μία όμορφη αλλά συνάμα ξεχωριστή κίνηση.

Ήρθαν να χρωματίσουν περισσότερο, τον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», φυτά τα οποία περιποιείται η περιβαλλοντική ομάδα των μαθητών του Γυμνασίου. Με αυτή τους την πράξη έκαναν σε όλους μας κατανοητό πως αρκεί λίγο χώμα με νερό και μπόλικη αγάπη από τον άνθρωπο για να κάνει η φύση το θαύμα της.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης και η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» θέλουν να εκφράσουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Καβάλας  με την ευχή να δημιουργούν πάντα.

«Μας γέμισαν λουλούδια»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: