Η Θρακική Εστία  και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», με αισιοδοξία αλλά και με αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια των μικρών μας φίλων, ετοίμασαν μία ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή δράση για όλα τα παιδιά. Με τη δύναμη της δημιουργίας βλέπουμε μπροστά… στόχος μας είναι να φτάσει σε κάθε σπίτι η λάμψη και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με το σύνθημα «χο χο χο και ζωγραφίζω» προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους να φτιάξουν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα σε χαρτόνι (όχι μεγαλύτερο από 21 – 30 εκατοστά) με τη βοήθεια της ζωγραφικής χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους, ξυλομπογιές ή με την τεχνική του κολλάζ.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες θα παραδοθούν στον 1ο όροφο ή θα σταλούν ταχυδρομικώς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ( στην οδό Κασσάνδρου 6, Τ.Κ. 65403) μέχρι τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και θα κοσμήσουν την παιδική γωνιά του 3ου ορόφου. Μην ξεχάσετε στις κάρτες που θα ταχυδρομήσετε να γράψετε τα στοιχεία σας (Όνομα, Επίθετο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Οι τρεις καλύτερες θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 30 ευρώ σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στην Παιδική Γωνιά της Βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

Η επιλογή των καλύτερων καρτών θα γίνει από:

Το μέλος του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Καβάλας κ. Παρασκευή Μουριάδου, τον ζωγράφο Λόη Ανθάκη και τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Απόστολο Μουμτσάκη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2513 500401 (στις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).

 

 

 

» χο χο χο και ζωγραφίζω «

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: