Χριστούγεννα! Η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς κι εμείς αυτό που χρειαζόμαστε είναι η όρεξη και το περίσσιο μεράκι όλων σας, ώστε να γίνουμε μία παρέα και να εκφρασθούμε δημιουργικά. Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο καλλιτεχνικό εργαστήρι ενηλίκων με τίτλο: «Φτιάχνω το δικό μου Χριστουγεννιάτικο στολίδι και γεμίζω το κουτί της Αγάπης που ταξιδεύει» θα φτιάξουμε τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια, θα στολίσουμε τα δέντρα μας και θα γεμίσουμε το μαγικό κουτί της αγάπης και της προσφοράς. Το κουτί θα ταξιδέψει και θα ζεστάνει τις καρδιές των συνανθρώπων μας.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο της Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο «Το Κάστρο» της  Παναγίας
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο τηλέφωνο 2513 500401 (τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).

 

«Φτιάχνω το δικό μου Χριστουγεννιάτικο στολίδι και γεμίζω το κουτί της Αγάπης που ταξιδεύει»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: