Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» αντιμετωπίζοντας κατάματα προβλήματα διαχρονικά που αφορούν το κοινωνικό σύνολο αποφάσισε να στείλει το δικό της πολύχρωμο μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας.

Με το σύνθημα «Οδηγός μας η ΑΓΑΠΗ» προσκαλεί τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους ζωγραφιά με μηνύματα ή συνθήματα κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται και με όποιες μορφές αυτή εκδηλώνεται. Οι ζωγραφιές θα πρέπει να γίνουν σε χαρτόνι (όχι μεγαλύτερο από 21 Χ 30 εκατοστά), με μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές.

Οι δημιουργίες των παιδιών θα παραδοθούν στον 1ο όροφο ή θα σταλούν ταχυδρομικώς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ( στην οδό Κασσάνδρου 6, Τ.Κ. 65403) μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου. Μην ξεχάσετε στις ζωγραφιές που θα ταχυδρομήσετε να γράψετε τα στοιχεία σας (Όνομα, Επίθετο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές με μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από βιβλιοπωλεία της πόλης μας και θα κοσμήσουν με τη μορφή μπάνερ κεντρικά σημεία  της Καβάλας.  Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Η επιλογή των καλύτερων ζωγραφιών θα γίνει από:

Τον ζωγράφο κ. Λόη Ανθάκη, τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Απόστολο Μουμτσάκη και τον εκπαιδευτικό και εκπρόσωπο τύπου του Συμβουλίου Νέων κ. Σπύρο Κατσικαρώνη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2513 500401 (στις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης).

 

 

Διαγωνισμός Ζωγραφικής με μηνύματα και συνθήματα κατά της βίας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: