Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη τη συγγραφέα και συμπολίτισσά μας Μαίρη Μικέ, η οποία δώρισε στη συλλογή της βιβλιοθήκης μας το νέο της βιβλίο «Κρατήρες – Μυθικοί Μονόλογοι».
Την ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική της προσφορά και για τη διαρκή στήριξή της στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη και στον πολιτισμό του τόπου μας. Κάθε δωρεά βιβλίου αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη για τους αναγνώστες μας και ενισχύει τη συλλογή μας με έργα που αξίζει να διαβαστούν.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι τον Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το νέο της βιβλίο σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, την οποία ήδη ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας.
Κυρία Μικέ, σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε το νέο σας βιβλίο να έχει μια όμορφη και δημιουργική πορεία, γεμάτη αναγνώστες και επιτυχίες! 🌹📖

Η Μαίρη Μικέ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας
Ετικέτες:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: