Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το Σάββατο 14 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Βασίλης Βασιλικός», έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Ζήση Α. Βαπορίδη «Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου και άλλοι μύθοι της περιοχής» που κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική. Την παρουσίαση συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Βιβλιοθηκη, η Θρακική Εστία Καβάλας και η Κάπα Εκδοτική, ενώ την παρουσίαση έκαναν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και του Φεστιβάλ Φιλίππων Θοδωρής Γκόνης και ο δικηγόρος και συγγραφέας Κοσμάς Χαρπαντίδης, αποσπάσματα από τον «Λυκούργο» ανέγνωσε ο ηθοποιός Δημήτρης Κοντός, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Παγγαίου Φιλιππος Αναστασιαδης και ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νομού Καβάλας Νίκος Τσουμπάκης. Μεταξύ του  ακροατηρίου βρέθηκε η κ. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Βουλευτές, εκπρόσωποι συλλόγων. Το κλείσιμο της παρουσίασης έκανε ο Ζήσης Βαπορίδης με λίγα λόγια που συγκίνησαν και δημιούργησαν έντονα νοσταλγικά συναισθήματα στο πολυπληθές ακροατήριο.

 

 

 

Από την παρουσίαση του βιβλίου του Ζήση Α. Βαπορίδη με τίτλο «Λυκούργος ο βασιλιάς του Παγγαίου και άλλοι μύθοι της περιοχής»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: