18ΕΚΘΕΣΗ

 

Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», σε συνεργασία με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Καβάλας και τη συμμετοχή του Καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το παιδί και την οικογένεια, οργανώνει για 18η συνεχή χρονιά την Έκθεση Βιβλίου στην Παραλία της Καβάλας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας πηγαίνει παραλία και καλεί το παιδικό αναγνωστικό κοινό σε παράλληλες δράσεις που έχουν ως απώτερο σκοπό να προωθήσουν τη φιλαναγνωσία.

Πρόγραμμα Παράλληλων δράσεων 18ης Έκθεσης Βιβλίου

  • Το Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα 19:30, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» στην παραλία της Καβάλας πραγματοποιεί τη δράση για παιδιά με τίτλο «Καλοκαιρινά αναγνώσματα».  Η δράση περιλαμβάνει την ανάγνωση του βιβλίου με τίτλο «Η Βιβλιοθηκάριος της Βασόρας» της Jeanette Winter. Πρόκειται για μια αληθινή αντιπολεμική  ιστορία που περνάει με ρεαλιστικό τρόπο το μήνυμα της ειρήνης και υμνεί την αγάπη για τα βιβλία. Θα ακολουθήσουν εικαστικά δρώμενα με θέμα το βιβλίο. Για άλλη μια φορά, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας πηγαίνει παραλία και είναι δίπλα στα παιδιά για να τους προσφέρει γνώση, ψυχαγωγία, ενημέρωση και δημιουργική απασχόληση.
  • Την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 19:30, η Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Οι Παραμυθάδες» θα βρίσκονται στην Παραλία Καβάλας με αφηγήσεις Παραμυθιών για παιδιά.
  • Το Σάββατο 9 Ιουλίου και ώρα 19:30, ο Σύλλογος «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια στην Παραλία της Καβάλας θα πραγματοποιήσει καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά με τίτλο «Ελάτε να δημιουργήσουμε με φόντο το Καλοκαίρι».

 

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τους:

  • Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Παραμυθάδες».
  • Σύλλογο «Πνοή» για το παιδί και την οικογένεια.

 

 

«18η Έκθεση Βιβλίου»
Ετικέτες:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: