Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου πρόκειται να συνεχίσει τη λειτουργία των λεσχών ανάγνωσης που εδώ και δύο χρόνια φιλοξενεί με τη στήριξη των μελών της.

Οι θεματικές ενότητες που ήδη λειτουργούν αφορούν το  Ιστορικό Μυθιστόρημα, την Αστυνομική Λογοτεχνία και την Ψυχολογία. Έπειτα από την επιθυμία πολλών συμπολιτών και μελών της Βιβλιοθήκης πρόκειται να λειτουργήσουν, εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών, άλλες τρεις θεματικές ενότητες και είναι οι ακόλουθες:

  • Λέσχη Ανάγνωσης με θέμα την μελέτη των Ρώσων Κλασικών Λογοτεχνών
  • Λέσχη Ανάγνωσης με θέμα την Μαθηματική Λογοτεχνία
  • Λέσχη Ανάγνωσης με θέματα της πόλης μας, ιστορικά – κοινωνιολογικά – αστικά, που καταλήγουν σε προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα έξι προαναφερόμενα τμήματα, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2513 500407 (καθημερινά 13:00-15:30), προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στις Λέσχες Ανάγνωσης

Ένα σχόλιο στο Δηλώσεις συμμετοχής στις Λέσχες Ανάγνωσης

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: