Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το Βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη και η  Key Books σας προσκαλούν στην ομιλία του Στέφανου Ξενάκη με τίτλο:

«10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – 10 ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 19:00
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (Κασσάνδρου 6, 4ος όροφος)

Ο Στέφανος Ξενάκης γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου. Κατάγεται από τη Χίο, όμως ζει στην Αθήνα. Eίναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε 1 Bestseller στην Ελλάδα, μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες.

Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη δημοτικού. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών 11 και 13 ετών, της Αύρας και της Αίνειας.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη.

Έχει γράψει τέσσερα βιβλία: Το Δώρο, Το Δώρο 2, Ο Κάπταιν, Το Ναι. Οι ομιλίες του στο YouTube και στα υπόλοιπα social media γίνονται viral συνεχώς έχοντας χιλιάδες έως και εκατομμύρια views!

Ομιλία Στέφανου Ξενάκη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: